administratie-support

 

 


 


________________________________

 

 

 

 

ADMINISTRATIE-SUPPORT.NL

Harstenhoekweg 55
2587 SC Den Haag

T: 070 - 3550553 / 06 - 54972782
E: info@administratie-support.nl

 

KvK nummer - 27304763

 

 

 

________________________________

 

 

 

 


 

 

linkedin


werkwijze en tarieven

 

 

 

Na het eerste contact zal er een vrijblijvend oriënterend gesprek plaatsvinden waarin de werkzaamheden besproken worden. Naar aanleiding van dit gesprek wordt er een offerte of verslag gemaakt waarin de gemaakte afspraken worden verwerkt.

 

Er kan gewerkt worden op uurbasis of in geval van een project kan er een projectprijs

worden afgesproken.

 

Na de bevestiging van de opdracht worden alle uitgevoerde werkzaamheden op uurbasis maandelijks achteraf in rekening gebracht tegen een uurtarief vanaf € 35,- exclusief BTW en inclusief kantoorkosten.

Het uiteindelijke overeengekomen vaste uurtarief wordt bepaald door factoren als aard van de werkzaamheden en de hoeveelheid (structurele) uren.
Daarnaast verschilt het tarief in werkzaamheden, die virtueel of op locatie worden uitgevoerd.

 

 

 

  • Uurloon De kosten van het uurloon zijn overzichtelijk en helder. Geen verrassingen en geen werkgeverslasten of secundaire arbeidsvoorwaarden.
    Als voorbeeld….geen loonheffing, geen bijdrage ZVW, geen vakantiegeld, geen reiskosten, geen pensioenkosten, geen verzekeringpremies, geen 13e maand of bonussen, geen onkostenvergoedingen, geen doorbetaling bij verlof…

 

 

 

  • VAR (verklaring arbeidsrelatie) 'administratieve dienstverlening' aanwezig*

 


*Als u de VAR-werkzaamheden voor een opdrachtgever uitvoert, dan kunt u uw opdrachtgever deze VAR laten zien. Uw opdrachtgever hoeft dan geen loonheffingen in te houden op de vergoeding die hij u voor uw werkzaamheden betaalt- Uw opdrachtgever moet wel een kopie van deze VAR en een kopie van een geldig identiteitsbewijs (geen rijbewijs) van u in zijn administratie bewaren. Als u uw VAR-werkzaamheden binnen de looptijd van deze VAR uitvoert, loopt uw opdrachtgever geen risico dat wij achteraf loonhefÍingen naheffen voor deze arbeidsrelatie.